Boski Sos Karmelowy

Boski Sos Karmelowy
Boski sos karmelowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisami na sos. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 40 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Mieszanka brązowego cukru, śmietany, syropu kukurydzianego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 84 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Boska Pierś Z Kaczki Bez Kości Z Sosem Z Wina Porto, Lody Karmelowe Z Sosem Orzechowo-Karmelowym, oraz Mus karmelowy Napoleon z sosem karmelowym i jagodami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać syrop kukurydziany, brązowy cukier i masło do wrzenia na małym ogniu, stale mieszając. Gotować 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KukurydzianySyrop Kukurydziany
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z bitą śmietaną; podgrzać do wrzenia. Fajne około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
3
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce do 2 miesięcy. Podgrzać lekko przed podaniem w razie potrzeby.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn