Bok Choy z czosnkiem
Bok Choy z czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 4G białka, oraz 4G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, olej roślinny, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Bok Choy, Shiitake i kluski czosnkowe, Czosnek imbir cukinia makaron miska z łososiem i Bok Choy, oraz Baby Bok Choy Z Czosnkiem.
Instrukcje
W misce ubić wywar ze skrobi kukurydzianej. Na dużej patelni, rozgrzać olej.
Dodać czosnek i gotować na dużym ogniu, aż pachnące, 20 sekund.
Dodaj bok choy i smażyć, aż liście zaczną więdnąć, 2 protokół.
Dodać bulion i gotować, mieszając, aż lekko zgęstnieje, 30 sekund.
Zdjąć bok choy z ognia, doprawić solą i pieprzem i podawać.