Bogaty Mus Czekoladowy

Bogaty Mus Czekoladowy
Jeśli 1,08 zł za porcję spada w budżecie, bogaty mus czekoladowy może być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 371 kalorii, 5G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz masło, koniak, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bogaty Mus Czekoladowy, Bogaty Mus Czekoladowy Sernik, oraz Ciasto z musem malinowo-czekoladowym.

Instrukcje

1
Roztopić czekoladę i masło w dużej metalowej misce ustawionej nad rondlem z ledwo gotującej się wody, delikatnie mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Zdjąć z ognia.
3
W międzyczasie, beat żółtka w małej misce z mikserem elektrycznym, aż wystarczająco grube, aby utworzyć wstążkę, która trwa kilka sekund, aby rozpuścić, 2 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Żółtka ubić na masę czekoladową wraz z koniakiem, następnie ostudzić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
KoniakKoniak
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Ubij śmietanę w średniej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzyma sztywne szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubij białka z solą w innej misce z oczyszczonymi ubijakami, aż po prostu utrzymają miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Delikatnie, ale dokładnie złóż bitą śmietanę i ubite białka na masę czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
CzekoladaCzekolada
8
Przenieść do kieliszków macierzystych, 4-uncji ramekins, lub danie do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1
* Jajka w tym przepisie nie są gotowane.* Mus może być schłodzony, jego powierzchnia pokryta pergaminem, do 2 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
2
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut przed podaniem.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn