Bogaty bulion wołowy z marchewką

Bogaty bulion wołowy z marchewką
Bogaty bulion wołowy z marchewką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 499 kalorii, 26g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na $2.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz krótkie, mięsiste golonki wołowe, seler, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Bogaty bulion wołowy z marchewką, Bogaty Bulion Warzywny, oraz Bogaty i kremowy bulion Tonkotsu Ramen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika i rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Spread żeberka, shanks, cebula, seler, i ćwiartki marchew w dużej ognioodpornej patelni do pieczenia i pieczenia, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Zawiń pietruszkę, tymianek, liść laurowy i ziarna pieprzu w gazę i związać w wiązkę sznurkiem, aby bukiet garni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
4
Przenieś mięso (z kośćmi) i pieczone warzywa do garnka 6 - do 8-quart i dodaj 12 szklanek wody, soli i Garni bukiet. Rozgrzać patelnię przez 2 palniki, następnie dodać pozostałe 2 szklanki wody i rozpalić patelnię, gotując, mieszając i skrobając brązowe kawałki, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bouquet GarniBouquet Garni
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Do garnka dodaj płyn odtłuszczający, a następnie zagotuj, odtłuszczając pianę. Zmniejszyć ciepło do niskiej i delikatnie gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż ciecz jest zredukowana do około 5 filiżanek, 7 do 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Przenieść mieszaninę do miski i ostudzić całkowicie, odkryte, około 1 godziny, a następnie schłodzić, pokryte, co najmniej 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Usunąć tłuszcz. Podgrzać mieszaninę w oczyszczonym garnku na umiarkowanym ogniu do ogrzania. Wyrzucić golonki wołowe (mięso i kości), następnie przenieść krótkie żeberka na talerz i, gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, wyrzucić kości i tłuszcz. Drobno posiekać krótkie żeberka i zarezerwować dla terrine. Jeśli nie używasz mięsa w ciągu 1 godziny, schłodzić, przykryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goleń WołowyGoleń Wołowy
Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała CzęśćPor, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Wlać bulion przez sito wyłożone gazą do rondla 1 1/2 kwarty i odcedzić pozostały tłuszcz. Doprowadzić bulion na wolnym ogniu i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
9
Gotować pokrojoną w kostkę marchewkę w małym rondlu wrzącej osolonej wody, aż będzie miękka, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
10
Odsączyć na sicie i podzielić na filiżanki, następnie dodać bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1
* Mięso i warzywa można schłodzić w bulionie do 1 dnia.* Bulion można odcedzić 4 dni wcześniej i schłodzić, odsłonić, a następnie schłodzić, przykryć. Podgrzać i doprawić przed użyciem. (Ostudzić surową pokrojoną w kostkę marchewkę w szczelnej plastikowej torbie, aż będzie gotowa do gotowania.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia38
Magazyn