Bodega Bay Cioppino
Bodega Bay Cioppino jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 204 kalorie, 25g białka, oraz 5G tłuszczu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 2 godziny i 15 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz liść laurowy, pomidory, bazylia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Bodega Bay Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w bardzo dużym ciężkim garnku na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek i gotować do miękkości, często mieszając.
Wlać pomidory i białe wino, a następnie doprawić natką pietruszki, bazylią, solą, pieprzem i liściem laurowym. Zmniejsz ciepło do średnio-niskiego i gotuj na wolnym ogniu, aż ciecz zostanie prawie całkowicie zredukowana, około 1 godziny.
Dodaj małże, przegrzebki, małże, nogi kraba i krewetki do garnka. Przykryć i gotować na średnim ogniu, aż małże się otworzą. Porcje miarka do dużych misek służyć.