Boczniaki Smażone
Smażone boczniaki wymagają ok. 1 godzina od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 34 kalorie, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Mieszanka octu jabłkowego, boczniaki, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Boczniaki smażone z Linguine, Wieprzowina z boczniakami, oraz Makaron z serem (z szynką i boczniakami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca. Pieczarki podsmażyć z 1/2 łyżeczki soli na złoty kolor, około 8 minut.
Dodać ocet i smażyć, aż odparuje, o 1 minutę. Doprawić solą, a następnie przełożyć na talerz do ostygnięcia.
Podawać w temperaturze pokojowej.
Grzyby mogą być wykonane 4 godziny wcześniej i przechowywane w temperaturze pokojowej.