Boczek Quinoa z migdałami i ziołami

Boczek Quinoa z migdałami i ziołami
Boczek Quinoa z migdałami i ziołami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 311 kalorii. Jeśli masz quinoa, szalotka, olej roślinny, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Linguine i małże z migdałami i ziołami, Pstrąg nadziewany kuskusem, migdałami i ziołami, oraz Fregola z karczochami, fetą, migdałami i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Rozłóż migdały w talerzu ciasto i tosty w piekarniku, aż złoty kolor, 4 protokół; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
W średnim rondlu rozgrzać olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodać boczek i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż tłuszcz renderuje, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
5
Dodać szalotkę i gotować, mieszając kilka razy, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
6
Dodaj quinoa, bulion i szałwia i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż czas zostanie wchłonięty, o 17 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
7
Wyjąć quinoa z ognia i odstawić, pokryte, na 5 minut. Odrzuć szałwii i puch quinoa z widelcem. Wymieszać ze szczypiorkiem, pietruszką i prażonymi migdałami. Doprawić komosę ryżową solą i pieprzem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn