Boczek Pieczarkowy Kurczak
Boczek pieczarkowy kurczak jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 2 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka grzybów, śmietany, połówki piersi kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby użyć ciężkiego kremu, możesz podążać za tym daniem głównym z Domowe śnieżyce z jajkami Reese ' s Peanut Butter jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Boczek Pieczarkowy Kurczak, Kurczak Pieczarkowo-bekonowy, oraz Ciasto Z Kurczakiem, Pieczarkami I Boczkiem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać roztopione masło do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Dodać kurczaka, skórkę do dołu; posypać solą przyprawową i czosnkiem. Obrócić kurczaka, doprawić i ułożyć na wierzchu paski boczku.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut do 60 minut lub do momentu, gdy kurczak nie będzie już różowy i soki będą jasne.
Kurczaka, boczek i grzyby wyjąć na półmisek i ogrzać.
Do małego rondla wlać soki z naczynia do pieczenia i ubić razem ze śmietaną na małym ogniu do zgęstnienia.
Polać kurczaka sosem i podawać na ciepło.