Boczek Awokado Jajka Kubki
Boczek awokado jajka kubki jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 224 kalorie. Na 99 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Kirbie Cravings ma 2914 fanów. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), Awokado Sałatka Jajeczna Kanapki Z Herbatą, oraz Boczek z jajkiem makaron z serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. smaruj patelnię muffin. Pokrój awokado na pół. Weź połowę, Usuń dół, odetnij niewielką część dna, aby awokado miało płaską krawędź. Uważaj, aby nie wyciąć zbyt wiele, ponieważ nie chcesz ciąć zbyt głęboko w wydrążoną powierzchnię utworzoną przez dół. Chcesz, aby w awokado była wcięta okrągła powierzchnia, ale nie chcesz, aby była dziura na dnie, ponieważ jajko wypadnie.
Umieść każdą pokrojoną połowę (która ma wydrążony środek)na patelni muffin. W przypadku pozostałych małych skrawków możesz jeść lub używać do czegoś innego.
Owiń pasek boczku wokół zewnętrznej części awokado. Rozbij jajko na środku, tak aby żółtko znajdowało się w środku awokado, gdzie kiedyś był dół.
Piec około 12-17 minut, aż białko jaja jest w pełni ugotowane. Delikatnie wyjmij filiżanki z patelni muffin dużą łyżką, podnosząc od spodu filiżanek.