Bochenek Bananowo-Owsiany
Need a wegetariańska przystawka? Bananowo-Owsiany Bochenek może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 189 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz maślankę, olej roślinny, banan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Bananowe muffinki jogurtowe i mały chlebek bananowy, Bochenek Płatków Owsianych, oraz Meat Loaf z płatkami owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 4 składniki połączyć (przez sól) w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Mieszamy z owsem.
Połącz puree bananowe, maślankę, olej roślinny, ekstrakt waniliowy i jajka; dodaj do mieszanki mąki. Mieszać tylko do wilgotności.
Łyżka ciasto do 8 x 4-calowy bochenek patelni pokryte sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 55 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić 15 minut w patelni na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.