Blond Murzynki V

Blond Murzynki V
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Blond Brownies V spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 236 kalorii. Ten przepis służy 15. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 9 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka proszku do pieczenia, brązowy cukier, mąka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj Nie Takie Blond Murzynki, Blond Murzynki, oraz M & M Blond Murzynki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce, wymieszać margarynę, olej, cukier biały i cukier brązowy, aż dobrze wymieszane. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MargarynaMargaryna
WaniliaWanilia
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać z cukrem na tyle, aby się wchłonął.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
4
Na przygotowaną patelnię równomiernie rozprowadzić ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec przez 10 minut w nagrzanym piekarniku, następnie przykryć patelnię folią i powrócić do piekarnika na dodatkowe 10 do 15 minut, lub do jędrności. Lekko ostudzić przed pokrojeniem w pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn