Black - Eyed Pea-Sałatka Basmati
Black-Eyed Pea-Basmati sałatka może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 167 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 49 centów za porcję. Jeśli masz musztardę dijon, ryż basmati, Black-Eyed peas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem, Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, oraz Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Groszek włożyć do rondla z 3 szklankami wody i 1/2 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować 4 protokół.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Odcedzić, a następnie powrócić do rondla z 1 szklanką świeżej wody. Doprowadzić do duszenia i gotować, częściowo pokryte, aż tylko al dente, o 10 protokół.
W międzyczasie umieść ryż w innym rondlu z 1 1/2 szklanki wody i czosnku. Doprowadzić do duszenia, przykryć i gotować 16 protokół.
Zdjąć z ognia i ostudzić, a następnie puch widelcem.
Musztardę, ocet, oliwę z oliwek, miód, kolendrę, 1/2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę pieprzu ubić w nieaktywnej misce. W razie potrzeby dostosuj przyprawę.
Odcedzić groszek i wrzucić z ryżem w dużej misce.
Dodać cebulę, paprykę i oliwki, następnie dodać dressing i wrzucić. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.