Black and Tans
Czarny i opalenizna może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 832 kalorie. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz ekstrakt z wanilanu, sól koszerna, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 30%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Herbed Fan-Tans, Wegańskie Herbed czarny ryż, Czarna soczewica, i czarny Quinoa Pilaf salaterki z jeżyn, oraz Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: mikser elektryczny
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F i umieść stojak na środku. Masło 8-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia.
Wlać ciasto na patelnię do pieczenia i wygładzić górę.
Piec przez 35 do 40 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Aby zmontować black & tans: Odwróć schłodzone ciasto na powierzchnię roboczą i pokrój je na 6 równych prostokątów.
Wytnij każdy prostokąt na kwadraty o wielkości kostek lodu. Ustaw sześć pilsnerów lub podobnych okularów. Do każdej szklanki włóż 2 zaokrąglone miarki lodów. Podziel kostki ciasta równomiernie między szklanki, a następnie dodaj 1/2 miarki lodów do każdej szklanki, umieszczając ją lekko w środku. Wierzch delikatnie bitą śmietaną, aby wyglądać jak spieniona głowa na kuflu Stouta, pozwalając kapać na krawędzi z boku.
Ciasto Czekoladowe Ciasto
Mąkę, proszek kakaowy, sodę oczyszczoną i sól przesiać na kawałek woskowanego papieru lub do średniej miski.
Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, ubić masło i cukier, aż lekkie i puszyste, o 3 protokół.
Dodać olej, bicie dobrze. Beat w jajku, a następnie wanilii. Na małej prędkości, dodać suche składniki w 3 partiach, naprzemiennie z maślanką, zaczynając i kończąc na suchych składników, skrobanie po bokach miski i mieszanie tylko do ciasta jest gładka.