Biszkopty Z Bekonem I Jajkiem
Ciastka z bekonem i jajkiem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 25. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, pieprz, philadelphia chive & ONION cream cheese spread i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Boczek z jajkiem makaron z serem, California Śniadanie Wrap (Awokado, Jajko, Boczek I Więcej!), oraz Zapiekanka z kurczakiem i boczkiem z boczkiem Cheddar biszkopty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec ciastka zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
W międzyczasie ubij jajka, mleko i pieprz trzepaczką do wymieszania. Gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu 3 min. aż jaja zaczną się ustawiać, mieszając od czasu do czasu.
Dodać krem serowy; gotować 2 do 3 min. lub do czasu, aż ser topi się i jajka są ustawione, mieszając od czasu do czasu.
Podziel ciepłe herbatniki; wypełnij mieszaniną jaj i boczkiem.