Biszkopt Z Makiem Cytrynowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Biszkopty z makiem cytrynowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Z Makiem Cytrynowym, Cytrynowy Imbir Makowy Biszkopt, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Połączyć mąkę, cukier, zmielone migdały, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Połącz skórkę z cytryny, makiem, jajkiem, białkami i ekstraktem z cytryny.
Dodać suchą mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformować ciasto na 2 kłody.
Kłodę umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Ostudzić lekko i pokroić po przekątnej w plasterki 1/2 cala.
Piec plastry innym 8 do 10 minut, aż do wyschnięcia. Całkowicie schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku.