Biszkopt Z Makiem Cytrynowym

Biszkopt Z Makiem Cytrynowym
Need a deser bezmleczny i wegetariański? Biszkopty z makiem cytrynowym mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 36 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis od Allrecipes ma 16 fanów. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, skórkę z cytryny, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 26%, co jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Z Makiem Cytrynowym, Cytrynowy Imbir Makowy Biszkopt, oraz Chewy migdałowe batoniki z makiem (również odmiana cytrynowego maku) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Połączyć mąkę, cukier, zmielone migdały, proszek do pieczenia i sodę oczyszczoną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miękkie Masło Do Wysmarowania ForemekMiękkie Masło Do Wysmarowania Foremek
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Połącz skórkę z cytryny, makiem, jajkiem, białkami i ekstraktem z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąg Z CytrynyWyciąg Z Cytryny
Płatki Kokosowe, Prażone, OpcjonalniePłatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Dodać suchą mieszaninę i dobrze wymieszać. Uformować ciasto na 2 kłody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
5
Kłodę umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Ostudzić lekko i pokroić po przekątnej w plasterki 1/2 cala.
8
Piec plastry innym 8 do 10 minut, aż do wyschnięcia. Całkowicie schłodzić i przechowywać w szczelnym pojemniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia1
Magazyn