Biszkopt Czekoladowy Pascha
Biszkopt czekoladowy Pascha to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap deser. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajka, zmielone migdały, półsłodką czekoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 255 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Czekoladowy Pascha, Biszkopt Kakaowy Pascha, oraz Biszkopt Paschalny Z Jabłkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić czekoladę w górnej części podwójnego kotła; odstawić.
Ubić żółtka, aż będą gęste i cytrynowe. Stopniowo ubić w cukrze. Zmiksować w czekoladzie i migdałach.
Ubij białka, aż utworzą się sztywne szczyty. Fold białka do ciasta czekoladowego. Łyżka ciasto do ungreased 10 calowy patelni Bundt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu, gdy ciasto wróci po lekkim dotknięciu.
Wyjąć z piekarnika, odwrócić patelnię i ostudzić około 40 minut przed wyjęciem z patelni.