Bisquick® Bezglutenowe Ciasteczka Z Masłem Orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc daj Bisquick® bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym spróbować. Jedna porcja zawiera 83 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 30 i kosztuje 7 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka cukru granulowanego, skrócenie, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Bezglutenowe Jajko Wolne Podwójne Czekolada Masło Orzechowe Bite Ciasteczka, Bez Mąki Masło Orzechowe Kiss Ciasteczka (Bezglutenowe, Bezmleczne), oraz Bez cukru bezglutenowe ciasteczka z masłem orzechowym z płatkami owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać cukry, masło orzechowe, skrócenie, masło i jajko. Mieszać w Bisquick mix. Przykryć; przechowywać w lodówce około 2 godzin lub do firmy.
Rozgrzać piekarnik do 191°. kształt ciasta na 1 1/4-calowe kulki. Na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek umieść kulki w odległości około 3 cali. Widelcem zanurzonym w cukrze spłaszczyć kulki w krzyżujący się wzór.
Piec 9 do 10 minut lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić 5 minut; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących.