Biscotti Toscani
Biscotti Toscani może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. Ten przepis służy 42 i kosztuje 12 centów za porcję. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ekstrakt z migdałów, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. 131 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Makaron Grill Kurczak Toscani Zupa, Egg Nog Biscotti, oraz Najlepsze Biscotti.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka dużą blachę do pieczenia.
W dużej misce, masło śmietankowe i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić w jajkach, wanilii, ekstrakcie z migdałów i skórce.
Połączyć mąkę, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową i sól. Wymieszać z kremowaną mieszaniną, aż do momentu wymieszania.
Wymieszać z migdałami. Ciasto podzielić na dwie części. Formować w długie płaskie bochenki około 1/2 cala wysokości i 12 cali długości.
Umieść bochenki 2 cale od siebie na przygotowanej blasze do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do jasnego złotego koloru. Schłodzić na stojaku z drutu przez 5 minut.
Ząbkowanym nożem pokroić po przekątnej na plasterki o grubości około 1/2 cala.
Połóż plastry płasko na blasze do pieczenia.
Piec przez 10 minut, odwracając raz.
Przenieś do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.
Umieść chipsy czekoladowe w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki. Roztopić czekoladę w kuchence mikrofalowej, mieszając co 20 do 30 sekund, aż będzie gładka. Użyj szpatułki, aby rozprowadzić czekoladę na jednej stronie każdego ciastka.
Odstawić w temperaturze pokojowej do Ustawienia. Przechowywać biszkopty w temperaturze pokojowej w hermetycznym pojemniku.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
![Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.