Biryani Warzywne

Biryani Warzywne
Przepis warzywo Biryani może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w przybliżeniu 1 godzina i 24 minuty. Jedna porcja zawiera 371 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z wholeliving.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka fasoli, olej canolan, marchew, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj warzywo biryani, jak zrobić warzywo Dum biryani, qabooli biryani lub qubooli biryani / chana dal biryani, oraz Biryani Warzywne dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Getrank Gruner Veltliner (1 litr) z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litr)
Genialna świeżość uzupełnia ostre, wytrawne smaki grejpfruta, jabłka i białego pieprzu w tym wyjątkowym austriackim Gruner. Idealne wino na plażowe dni, piknikowe dni i na co dzień.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 24 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia22
Magazyn