Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe przepisy do swojej kolekcji, Big Daddy ' s Sweet Corn Spoon Bread może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,19 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 21g białka, 22g tłuszczu i w sumie 382 kalorii. 26 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką liście pietruszki, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 10 minut. Z łyżką wynik 53%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Big Daddy ' s Sweet Corn Spoon Bread, Bez Kukurydzy Bezglutenowy Chleb Ze Słodkich Ziemniaków, oraz Chleb Z Łyżką Kukurydzianą.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
3
Połącz kukurydzę i jajka w blenderze i puree, aż będą gęste i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kukurydza
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełóż puree do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
5
Dodaj masło, cukier i mleko i delikatnie złóż, aby dobrze się wkomponować. Dodaj ser mozzarella i boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Włoskich Lub Meksykańskich Pomidorów Pokrojonych W Kostkę, Odsączonych
Masło
Boczek
Cukier
Mleko
6
Dodaj wędzoną paprykę, cayenne, sól i pieprz. Mieszanina powinna być gęsta i kremowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Papryka Wędzona
Mielony Pieprz Cayenne
7
Wlej mieszankę kukurydzianą do wysmarowanego tłuszczem sufletu i posyp parmezanem i natką pietruszki.