Biały tort pani Billett

Biały tort pani Billett
Białe ciasto Pani Billett może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 48 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 399 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, białka, mleko, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj The Whiteout Cake: białe ciasto warstwowe z lukrem z białej czekolady, Łatwe domowe białe ciasto z białym lukrem maślanym, oraz Funfetti Ciasto Ciasto Biała Czekolada Chip Ciastko Ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Smar 3 (8-calowe) okrągłe patelnie do ciast; dno linii papierem do pergaminu oraz papierem do smaru i mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
3
Wymieszać mleko i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
MlekoMleko
4
Ubij masło na średniej prędkości za pomocą wytrzymałego elektrycznego miksera stojącego, aż będzie kremowe; stopniowo dodawaj cukier, ubijając, aż będzie lekki i puszysty. Mąkę przesiać razem z proszkiem do pieczenia, dodać do mieszanki masła na przemian z mieszaniną mleka, rozpoczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat z niską prędkością, aż do wymieszania po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
5
Ubij białka na średniej prędkości, aż utworzą się sztywne szczyty; delikatnie złóż na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
6
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
7
Piec w temperaturze 350 przez 20 do 23 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić w patelniach na stojakach z drutu 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć z patelni do stojaków Z Drutu; wyrzucić pergamin. Całkowicie schłodzić (około 40 minut).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
Rozprowadzić lukier waniliowy pomiędzy warstwami (około 1 szklanki na warstwę) oraz na wierzchu i bokach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WaniliaWanilia
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn