Biała czekolada Key Lime Endeavor z Macadamia Crunch
White Chocolate Key Lime Endeavor z Macadamia Crunch może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Jedna porcja zawiera 567 kalorii, 9g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, orzechy makadamia, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Biała czekolada Key Lime Endeavor z Macadamia Crunch, Macadamia Key Lime Pie, oraz Tropikalne ciasteczka (z białą czekoladą, orzechami Macadamia, skórką z limonki + prażonym kokosem).
Instrukcje
1
Aby Crunch: w robocie kuchennym, połączyć orzechy, mąkę i 1/4 szklanki cukru.
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
11
Wlać mieszaninę do schłodzonej skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
12
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (175 stopni C) przez 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie
13
Niech ciasto ostygnie całkowicie na stojaku z drutu. Następnie przykryć i przechowywać w lodówce przez około 2 godziny, lub do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
14
W schłodzonej misce ubijamy śmietanę z 1 łyżką cukru do uzyskania sztywnych szczytów. Łyżką lub wymieszać bitą śmietanę na wierzchu ciasta przed podaniem.