Pescado Almendrado
Pescado Almendrado jest bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 8 porcjami. Ta przystawka ma 452 kalorie, 11g białka, oraz 43g tłuszczu na porcję. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz filety z okonia morskiego, pieprz, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pescado con Coco, Ceviche De Pescado, oraz Pescado Sarandeado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 C). Roztopić masło na dużej patelni, dodać filety i smażyć lekko po obu stronach.
Przełożyć do natłuszczonego naczynia do pieczenia i przykryć sosem migdałowym.
Posypać queso Chihuahua i piec przez około 15 minut lub aż ser topi.
Dekoruj plasterkami chiles i ściętymi migdałami.O Aun KohAun zawsze kochał Jedzenie i Podróże, pasje przekazywane mu od rodziców. Ta fundacja, plus tło w mediach, popchnął go do rozpoczęcia pulchnego mężulka w 200
Uwielbia to, że ta strona pozwala mu pisać o rzeczach, które uwielbia-jedzeniu, stylu, podróżach, żonie i dwójce dzieci!Więcej Postów (648)