Bas Z Glazurą
Bas z glazurą to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Na 12,05 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 124g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 899 kalorii. Ten przepis służy 1. Jeśli masz krem, sok z cytryny, pimiento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Bas z glazurą, Okoń morski z glazurą sojową i salsą ogórkową, oraz Bas w paski ze słodką marchewką i glazurą z cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni.
Filety posypać solą, sokiem z cytryny i tymiankiem.
Umieścić w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia.Przykryj mocno.
Piec w temperaturze 400 stopni przez ok.8 do 10 minut.Odkryj i polej mieszanką śmietany, musztardy, zielonej cebuli i pimiento.Wróć do piekarnika na 2 do 3 minut.