Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy

Bezglutenowy Wtorek: Łatwe Domowe Krakersy
Bezglutenowy wtorek: łatwe domowe krakersy to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 13 kalorii. Ten przepis służy 100 i kosztuje 2 centy za porcję. Wiele osób stworzyło ten przepis, a 1950 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, mąkę sorgo, cukier granulowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Wtorek Bezglutenowy: Krakersy Graham, Wtorek Bezglutenowy: Czekoladowe Krakersy Graham, oraz Wtorek bezglutenowy: chrupiące i łatwe gofry dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 ° F. w misce robota kuchennego połączyć mąkę sorgo, brązowy ryż mąka, cukier granulowany, sól, i proszek do pieczenia. Puls do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka SorgoMąka Sorgo
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby1/2 Szklanki Pełnego Mleka Lub Więcej W Razie Potrzeby
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Dodać masło. Pulsuj, aż nie pozostaną żadne duże kawałki masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
3
Mieszanina powinna przypominać Gruboziarnisty posiłek.
4
Dodać wodę. Uruchom Robot kuchenny, aż ciasto się połączy, około 15-20 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Ciasto wyłożyć na pergamin o wymiarach 12x16. Naciśnij ciasto na prostokąt. Lekko posmaruj ciasto brązową mąką ryżową. Ciasto przykryć drugim kawałkiem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Ryżowa BrązowaMąka Ryżowa Brązowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
6
Rozwałkuj ciasto, aż prawie pokryje cały kawałek pergaminu. Powinien mieć grubość około 1/16". Oderwij górny kawałek pergaminu. Używając koła do pizzy lub noża, przycinaj nierówne boki ciasta. Przesuń pergamin i ciasto na blachę do pieczenia 12 x 18
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Podziel ciasto na prostokąty. Koło pizzy działa najlepiej do tego zadania. (Kroję moje krakersy na kawałki 1 x1 / 2-calowe.). Nakłuć ciasto widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Ciasto posypać lekko koszerną solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
9
Piec, aż krakersy są złotobrązowe, o 15 protokół. Niektóre krakersy na krawędzi mogą przesadzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
10
Wyjąć patelnię z piekarnika. Pozwól krakersom ostygnąć. Przechowywać w szczelnym pojemniku przez okres do jednego tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W35 m.
Porcje100
Ocena Zdrowia0
Magazyn