Bezglutenowe uroczystości drobiazg może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 423 kalorie, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Jeśli masz maliny, masło, mix ciasto betty, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bezglutenowe Babeczki Świąteczne, Bezglutenowe czekoladowe babeczki z pączkami, Święto i prezenty, oraz Bezmleczne i bezglutenowe Brownie Trifle.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z (8 - lub 9-calowy) kwadratowej patelni. Zrób i upiec ciasto zgodnie z zaleceniami na pudełku za pomocą wody, masła, wanilii i jaj. Uruchom nóż wokół boków patelni poluzować ciasto. Chłodny 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
Woda
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Nóż
Patelnia
2
Pokroić ciasto na 1-calowe kawałki; odstawić.
3
Tymczasem w ciężkim 2-kwartowym ciężkim rondlu wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą; wymieszaj mleko. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż zgęstnieje i bąbelkami. W średniej misce ubijamy jajka trzepaczką do wymieszania. Stopniowo wymieszać 1 szklankę gorącego mleka w mieszaninę jaj, stale ubijając, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
4
Do rondla wlać mleko i masę jajeczną. Powrót do średniego ciepła. Gotować, stale mieszając, 1 do 2 minut dłużej, lub aż gęsty i bąbelkowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać z masłem i wanilią. Naciśnij folię na wypełnienie, aby zapobiec tworzeniu się twardej warstwy na górze. Przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Masło
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
6
W średniej misce ubijamy śmietanę do uzyskania sztywnych szczytów. Złóż bitą śmietanę do mieszanki budyniowej, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana
Krem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
7
W dużej misce lub misce drobiazg, umieścić połowę kawałków ciasta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umyć lub posypać połowę likieru na ciasto. Łyżka pół jagody, pół mango i pół kokosa na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Kokos
Likier
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
9
Połowę masy budyniowej rozłożyć na kokosie. Powtórz z pozostałym ciastem, likierem, jagodami, mango i kokosem. Przykryć; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagody
Kokos
Likier
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Funtów Jeżyn (około
10
Dekoruj dodatkowymi owocami i kokosem, w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce wszelkie pozostałe drobiazgi.