Bezglutenowy Chleb Z Cukinią

Bezglutenowy Chleb Z Cukinią
Bezglutenowy chleb z cukinii to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis służy 10 i kosztuje 84 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 498 kalorii. Mieszanka łuski psyllium, mąka ryżowa, skrobia ziemniaczana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Zdrowy Chleb Z Cukinią Z Podwójną Czekoladą (Bez Orzechów + Wegańskie + Bezglutenowe!), Bezglutenowy Chleb Z Cukinią, oraz Bezglutenowy Chleb Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. nasmaruj patelnię bochenkową o wymiarach 9 na 4 cale.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, PodzieloneCiasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Zetrzeć cukinię: zetrzeć cukinię w misce. Umieść go w podwójnej warstwie ręczników papierowych. Wycisnąć wodę z cukinii do zlewu. Pomoże to chleb z cukinią nie być zbyt mokry. Odstawić około 225 gramów (lub około 2 szklanki) odsączonej cukinii.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Łączenie suchych składników: w dużej misce połączyć mieszankę mąki, psyllium, proszek do pieczenia, sodę, cynamon, gałkę muszkatołową, kardamon i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Mieszanka MąkiMieszanka Mąki
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Papier RyżowyPapier Ryżowy
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1
Ubij razem jajko, cukry, oliwę z oliwek, jogurt i ekstrakt waniliowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Kończąc ciasto: wrzucić odsączoną cukinię do płynów i ubić je razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Suche składniki posypać wierzchem płynów. Za pomocą gumowej szpatułki złóż suche składniki na mokre, aż nie pozostaną żadne ślady mąki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni. Wsuń patelnię do piekarnika i piecz, aż wierzch chleba będzie brązowawy, a wykałaczka włożona do środka wyschnie, od 45 do 55 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Pozostawić chleb do ostygnięcia na patelni przez 10 minut. Włącz go do regału chłodzącego i pozostaw do ostygnięcia do temperatury pokojowej przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Wszystkie mąki wlać do dużego pojemnika. (Sklepy z zaopatrzeniem restauracji sprzedają duże plastikowe pojemniki, które dobrze pasują do tego celu. Możesz również użyć dużego szklanego słoika.) Potrząsać, potrząsać i mocniej potrząsać, aż wszystkie mąki staną się jednym kolorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia15
Magazyn