Bezglutenowe Pumpkin Spice Bary
Bezglutenowe żniwa Pumpkin Spice bary może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 101 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 49. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać ciasto mix, Dynia, woda, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Seed Bars (Low Carb and Gluten Free), Pumpkin Spice batony z serem śmietankowym lukier (niskowęglowodanowe i bezglutenowe), oraz Harvest Pumpkin-Batony Przyprawowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować dno i boki 15x10x1-calowej patelni za pomocą skracania lub sprayu do gotowania.
W dużej misce, pokonać wszystkie składniki bar z wyjątkiem rodzynek z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości 30 sekund, następnie na średniej prędkości 2 minut, skrobanie miski od czasu do czasu. Wymieszać z rodzynkami.
Piec 20 do 25 minut lub do jasnobrązowego. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym, około 2 godzin.
Rozłóż lukier na batonach.
Posypać orzechami włoskimi. W przypadku prętów pokrój w 7 rzędów na 7 rzędów. Przechowywać w lodówce.