Bezglutenowe Podwójne ciasteczka czekoladowe to bezglutenowe i bezmleczne deser. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 79 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz gumę ksantanową, soda oczyszczona, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 34 minuty. Z łyżeczką wynik 16%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Podwójne Ciasteczka Czekoladowe (Bezglutenowe), Bezglutenowe Podwójne Ciasteczka Czekoladowe, oraz Podwójne ciasteczka czekoladowe {bez ziarna, bez cukru, bez masła} dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
3
W średniej misce wymieszaj olej, odparowany sok z trzciny cukrowej, mus jabłkowy, kakao w proszku, sól i wanilię. W innej średniej misce, ubij razem mąkę, Mączka lniana, soda oczyszczona i guma ksantanowa. Używając gumowej szpatułki, ostrożnie dodaj suche składniki do mokrej mieszaniny i połącz, aż ciasto powstanie. Delikatnie złożyć w czekoladowe chipsy tylko do momentu, gdy są one równomiernie rozłożone w całym cieście.
Za pomocą melona-baller lub łyżka, miarka ciasto na przygotowane blachy do pieczenia, rozstaw je 1-cal od siebie. Delikatnie przyciśnij każdą piętą dłoni, aby pomóc im się rozprzestrzenić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Ciasto
Melon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
5
Piec na centralnym stojaku przez 14 minut, obracając tace o 180 stopni po 7 minutach. Ciasteczka będą chrupiące na brzegach i miękkie w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Niech ciasteczka stoją na blasze do pieczenia przez 10 minut, a następnie przenieść ciasteczka do stojaka z drutu i ostudzić całkowicie przed pokryciem. Przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej do 3 dni.