Bezglutenowe Niemożliwie Łatwe Ciasto Taco
Przepis bezglutenowe niemożliwie łatwe Taco Pie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 50 minut. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 229 kalorii, 23G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka cebuli, jajka, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Ciasto Kokosowe Niemożliwie Łatwe, Bezglutenowe Ciasto Cheeseburger Niemożliwie Łatwe, oraz Bezglutenowe ciasto z kurczaka i brokułów dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°. Spray 9-calowy szklany talerz ciasto z gotowania sprayu. W 10-calowej patelni, gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina będzie brązowa; odcedzić. Wymieszać mieszankę przyprawową. Łyżka do talerza ciasta. Top z chiles.
W małej misce, wymieszać jajka, mleko i Bisquick wymieszać do wymieszania.
Piec około 25 minut. Top z serem i pomidorem; piec 2 do 3 minut dłużej lub aż ser topi.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.
Podawać z sałatą, salsą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Uprawiana w apelacji, która doświadcza chłodnych lat i łagodnych zim, ta Pinot Noir oferuje ekscytujący kontrast z kalifornijską butelką Coppoli, wyrażając delikatniejszą strukturę tanin i wyższą kwasowość, która czyni ją elegancką i proporcjonalną. To wino odzwierciedla istotę apelacji i smaki, które czynią Oregon Pinot Noir tak pożądanym.Lekkie i stylowe podniebienie prezentuje świeżo zebranąjakość, żywą kwasowość i dobrze zbalansowaną dębową słodycz.Ten rocznik jest owocem z satynową elastyczną teksturą i dojrzałymi taninami. Dzięki starannemu doborowi beczek notatki z grillowanych migdałów i pieczywa tostowego są pięknie wkomponowane w matrycę smakową.