Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Ice Box

Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe Ice Box
Ten przepis służy 16 i kosztuje 41 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 3G białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz jajko, chipsy czekoladowe, czekolada chip cookie mix, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Ciasto bananowe czekoladowe z lukrem z masłem orzechowym-bezglutenowe, bezmleczne, bez soi, Bezglutenowe czekoladowe ciasto kubek dla dwojga, oraz Bezglutenowe Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. W średniej misce, wymieszać mix cookie, masło, 1 łyżeczka wanilii i jajko, aż miękkie formy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek1 Opakowanie (14-1/2 Uncji) Ciasta Piernikowego/mieszanki Ciasteczek
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PiekarnikPiekarnik
2
Upuść ciasto przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty 2 cale od siebie na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek, aby uzyskać 36 ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec 8 do 10 minut lub do momentu, aż krawędzie będą jasnobrązowe. Cool 2 minuty; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Ochłodzić całkowicie, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce ubij śmietanę do ubijania, ser mascarpone, cukier, kakao i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii mikserem elektrycznym na małej prędkości, aż do wymieszania. Beat na dużej prędkości, aż miękkie szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
WaniliaWanilia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Aby zmontować ciasto, ułóż 7 ciastek na dnie 8-lub 9-calowej patelni springform. Rozdziel 1 dodatkowy plik cookie, aby wypełnić spacje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
6
Rozprowadzić 1 szklankę mieszaniny bitej śmietany równomiernie na ciastkach. Ułóż 7 więcej ciastek na bitej śmietany warstwy; top z dodatkowym 1 szklanka bitej śmietany mieszaniny. Powtórz jeszcze 3 razy z pozostałymi ciastkami i bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
Pliki CookiePliki Cookie
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
7
Rozłóż górę gładko; przykryj folią. Przechowywać w lodówce co najmniej 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Cukierki PowietrzneCukierki Powietrzne
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
8
Aby służyć, Uruchom ostry nóż wokół krawędzi patelni, aby uwolnić ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
PatelniaPatelnia
9
Usuń stronę patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Umieść ciasto na talerzu.
11
Dekoruj czekoladą.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
12
Pokroić w kliny. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn