Dziś Kolacja: rampy z Linguine

Dziś Kolacja: rampy z Linguine
Kolacja dziś wieczorem: rampy z Linguine może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,86 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 732 kalorie, 26g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, rampy, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Linguine z krabem i Chili, Kolacja: Marynowane Pomidory Z Linguine, oraz Kolacja dziś wieczorem: Linguine z małż i jarmuż.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia i zacznij gotować makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Wyczyść rampy, usuwając półprzezroczystą łuskę nad żarówką (jeśli to konieczne) i pokrój, aby oddzielić liście od żarówek. Ułóż liście jeden na drugim, zwiń je wzdłuż i pokrój cienko w wstążki (julienned).
Składniki, których będziesz potrzebować
RampyRampy
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
3
Rozgrzać oliwę w patelni do smażenia, aż tylko pali, a następnie wyciągnąć patelnię z płomienia, wrzucić w żarówki rampy, i wrzucić dobrze, aż patelnia uspokoi niektóre. Powrót do ciepła i sear aż pęcherze, brązowy, i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać czosnek na patelni, podrzucając aż tosty i orzechowy, następnie dodać al dente linguine na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać bułkę tartą i liście i wrzucić aż zwiędną, następnie przenieść na talerze i zetrzeć Pecorino na wierzchu. W razie potrzeby wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
PecorinoPecorino
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn