Bezglutenowe Ciasteczka Melasowe
Bezglutenowe ciasteczka melasy mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 88 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48 i kosztuje 12 centów za porcję. Jeśli masz sól, brązowy cukier, mieszanka mąki ryżowej betty i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Pikantne Ciasteczka Melasy: [Bezglutenowe, Rafinowane Bez Cukru, Przyjazne Dla Diabetyków I Low Carb], Bezglutenowe Ciasteczka Melasowe, oraz Bezglutenowe Ciasteczka Melasowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. w dużej misce wymieszaj brązowy cukier, skracanie, melasę i jajko łyżką. Wymieszać pozostałe składniki z wyjątkiem cukru granulowanego.
Kształt ciasta przez zaokrąglone łyżeczki do herbaty na 48 (1-calowe) kulki.
Bułka w granulowanym cukrze.
Umieść na nieprzetworzonym arkuszu ciasteczek w odległości 2 cali.
Piec 9 do 12 minut lub aż zestaw i ciasteczka pojawiają się suche.
Odstawić 1 minutę; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.