Beurre Maître D
Beurre Maître d is a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sól morską, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj New York Strip With Beurre Maitre D ' Hotel, Pieczony Porterhouse z Oozing Maitre D ' Butter, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce dokładnie rozgnieść wszystko razem. Następnie weź małą gałkę lodów i umieść cztery idealne kulki masła na małym talerzu. Przechowywać w lodówce przez jedną godzinę.
Jeśli chcesz zrobić stek taki jak na zdjęciu, Kup 4 pół kilo polędwicy z kością i przyciąć trochę nadmiaru tłuszczu. Przetrzyj je oliwą z oliwek lub olejem roślinnym, a doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Podsmaż steki około 3 minut z każdej strony.
Umieść kulkę beurre maître d ' na każdym steku, gdy spoczywa. Lubię pokroić steki i podawać je z ciepłym masłem kapiącym wokół nich.