Beurre Maître D

Beurre Maître D
Beurre Maître d is a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 4 i kosztuje 21 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 102 kalorie, 0g białka, oraz 11g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, sól morską, świeżo popękany pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj New York Strip With Beurre Maitre D ' Hotel, Pieczony Porterhouse z Oozing Maitre D ' Butter, oraz Beurre Blanc dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce dokładnie rozgnieść wszystko razem. Następnie weź małą gałkę lodów i umieść cztery idealne kulki masła na małym talerzu. Przechowywać w lodówce przez jedną godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Jeśli chcesz zrobić stek taki jak na zdjęciu, Kup 4 pół kilo polędwicy z kością i przyciąć trochę nadmiaru tłuszczu. Przetrzyj je oliwą z oliwek lub olejem roślinnym, a doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Można Smażoną Fasolę I Zielone ChilliMożna Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca. Podsmaż steki około 3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Umieść kulkę beurre maître d ' na każdym steku, gdy spoczywa. Lubię pokroić steki i podawać je z ciepłym masłem kapiącym wokół nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn