Best Fudge Brownies Ever
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać najlepsze Fudge Brownies kiedykolwiek spróbować. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 272 kalorie, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cukier, masło, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 242 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 38 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Słodkie i słone Brownies: ciemna czekolada Fudge Brownies z Dulce De Leche, One Pan Brownies (Potrójnie Czekoladowe Ciasteczka Krówkowe), oraz Hot Fudge Brownies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. lekko nasmaruj metal 9×13 cali pan.In średniej wielkości miskę bezpieczną w kuchence mikrofalowej, lub w rondlu ustawionym na małym ogniu, roztopić masło, następnie dodać cukier i wymieszać, aby połączyć. Powrót mieszaninę do ciepła (lub kuchenki mikrofalowej przez 1 minutę) i ciepła, aż mieszanina jest bardzo gorąca, ale nie bulgotanie; to stanie się błyszczące patrząc jak wymieszać.
Podgrzewanie masła i cukru po raz drugi rozpuści więcej cukru, co da błyszczącą górną skórkę na ciastkach.
Przenieść mieszaninę do miski(jeśli stopiłeś masło i cukier w misce, nie musisz niczego przenosić).Wymieszaj kakao, sól, proszek do pieczenia i wanilię.
Dodać jajka, ubijając na gładko; następnie dodać mąkę i frytki, mieszając do połączenia. (Uwaga: jeśli ciasto jest nadal bardzo ciepłe, niech ostygnie lekko przed dodaniem chipsów, w przeciwnym razie stopią się w cieście).Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Pieczemy ciasteczka przez 28 minut, aż do wyschnięcia testera ciasta włożonego do środka.
Wyjmij je z piekarnika i po 5 minutach poluzuj krawędzie nożem stołowym. Pomaga to zapobiec zatonięciu podczas chłodzenia. Całkowicie schłodzić (i schłodzić dla lepszego cięcia), a następnie pokroić i podawać.Robi 2 tuziny brownies
Zwiększ sól do 1 małej łyżeczki, jeśli używasz niesolonego masła.Użyj najlepszy proszek kakaowy można znaleźć i upewnij się, że jest holenderski dla tego przepisu