Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery
Przepis bekon-ser pleśniowy Nadziewane hamburgery może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.15 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, sera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem pleśniowym, Bekon-ser pleśniowy Nadziewane burgery dla dwojga, oraz Burgery Nadziewane Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Uformuj wołowinę w osiem cienkich pasztecików.
Połączyć twarożek, ser pleśniowy i kawałki boczku; łyżka na środku cztery paszteciki. Top z pozostałych pasztecików i docisnąć krawędzie mocno do uszczelnienia.
Połącz sól, czosnek w proszku i pieprz; posypać pasztecikami.
Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160° i soki są czyste.
Tymczasem, na dużej patelni, saute grzyby w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą i musztardą.
Hamburgery podawać na bułkach z majonezem, rzymską mieszanką pomidorową i grzybową.