Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery

Bekon-Ser Pleśniowy Nadziewane Burgery
Przepis bekon-ser pleśniowy Nadziewane hamburgery może zaspokoić Amerykański pragnienie w około 40 minut. Jedna porcja zawiera 442 kalorie, 16G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.15 za porcję. Działa dobrze jako danie główne w rozsądnej cenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, sera, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Burgery Nadziewane boczkiem i serem pleśniowym, Bekon-ser pleśniowy Nadziewane burgery dla dwojga, oraz Burgery Nadziewane Serem Pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Uformuj wołowinę w osiem cienkich pasztecików.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
2
Połączyć twarożek, ser pleśniowy i kawałki boczku; łyżka na środku cztery paszteciki. Top z pozostałych pasztecików i docisnąć krawędzie mocno do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Kawałki BoczkuKawałki Boczku
3
Połącz sól, czosnek w proszku i pieprz; posypać pasztecikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Grill hamburgery, pokryte, na średnim ogniu lub broil 4 w. od ciepła przez 5-7 minut z każdej strony lub do momentu, gdy termometr odczyta 160° i soki są czyste.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Tymczasem, na dużej patelni, saute grzyby w oleju do miękkości. Wymieszać z wodą i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Hamburgery podawać na bułkach z majonezem, rzymską mieszanką pomidorową i grzybową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki1 Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
RomaineRomaine
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn