Bekon-Cheddar Nadziewane Burgery
Bekon-Cheddar Nadziewane hamburgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 596 kalorii, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Delikatesy deluxe proces ostry ser cheddar, bułki hamburgerowe, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery nadziewane boczkiem i cheddarem, Boczek Cheddar Nadziewane Burgery, oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers).
Instrukcje
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Uformuj mięso na 8 cienkich pasztecików. Zarezerwować połowę sera i boczku. Top 4 paszteciki z pozostałym serem i boczkiem; przykryć pozostałymi pasztecikami. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Grill 5 do 7 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F), szczotkowanie od czasu do czasu ostatnich kilku minut sosem barbecue.
Rozłóż dolne połówki bułek opatrunkiem. Bułki napełnij hamburgerami, pozostałym serem, boczkiem i cebulą.