Bekon-Cheddar Nadziewane Burgery

Bekon-Cheddar Nadziewane Burgery
Bekon-Cheddar Nadziewane hamburgery może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 596 kalorii, 28g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Udaj się do sklepu i odbierz Delikatesy deluxe proces ostry ser cheddar, bułki hamburgerowe, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 91 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Burgery nadziewane boczkiem i cheddarem, Boczek Cheddar Nadziewane Burgery, oraz Burgery Nadziewane boczkiem i serem (Jucy Lucy Burgers).

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Uformuj mięso na 8 cienkich pasztecików. Zarezerwować połowę sera i boczku. Top 4 paszteciki z pozostałym serem i boczkiem; przykryć pozostałymi pasztecikami. Uszczypnij krawędzie, aby je uszczelnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Grill 5 do 7 min. z każdej strony lub do momentu zakończenia (160F), szczotkowanie od czasu do czasu ostatnich kilku minut sosem barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Rozłóż dolne połówki bułek opatrunkiem. Bułki napełnij hamburgerami, pozostałym serem, boczkiem i cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
TrudnośćNormalny
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn