Beet-Rose Trixy Stix

Beet-Rose Trixy Stix
Beet-Rose Trixy Stix może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 5 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka buraków, cukru granulowanego, wody różanej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Jest przyniesiony przez Chow. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 8%, co jest improwizowalne. Podobne przepisy to Ciasta czekoladowo-buraczane z kandyzowanymi burakami i płatkami róży, Kix® na Stix, oraz Wspaniałe Francuskie Tosty"Stix".

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 121° i ułóż stojak na środku.Blachę do pieczenia wyłożyć papierem do pieczenia i rozłożyć starte buraki cienką, równą warstwą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Piec do wyschnięcia w dotyku, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
3
Umieść patelnię na drucianym stojaku i pozwól paski buraków ostygnąć do temperatury pokojowej—będą chrupiące w miarę ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Przełożyć buraki do czystej kawy lub młynka do przypraw i przetworzyć na drobny proszek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
5
Dodać cukier i wodę różaną i pulsować aż do połączenia.Ustaw sitko o drobnych oczkach na średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda RóżanaWoda Różana
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Wlać cukier w proszku do sitka i przesiać go do miski, naciskając na proszek tylną łyżką, aby przebić go przez siatkę. Wszystkie większe kawałki pozostawione w sitku należy zwrócić do szlifierki i przetworzyć na drobny proszek. Ponownie przesiać i w razie potrzeby powtarzać mielenie i przesiewanie, aż cała mieszanina cukru zostanie przetworzona (może zostać kilka ciał stałych do wyrzucenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Umieść kartkę papieru na powierzchni roboczej. Przygotuj około 20 (8-calowych) papierowych słomek i wykałaczkę. Zrób mały lejek z innej kartki papieru. (Upewnij się, że końcówka pasuje do końca słomek.) Alternatywnie, użyj Nr. 16 Open Star lub Nr. 5 round piping tip. Złóż jeden koniec słomy 1/4 cala. Dopasuj punkt lejka lub końcówkę rurociągu do otwartego końca słomy. Trzymając lejek lub końcówkę rurki w miejscu i pracując nad arkuszem papieru, łyżkę w około 1 1/4 łyżeczki mieszaniny cukru. Użyj zaostrzonego końca wykałaczki, aby wbić mieszaninę cukru do słomy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
LejekLejek
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
8
Usuń lejek lub końcówkę rurociągu i złóż otwarty koniec słomy w dół 1/4 cala, aby zamknąć. Powtórz z pozostałymi słomkami i cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn