Beefy Jalapeno CORN Bake
Beefy Jalapeno kukurydza piec może być tylko danie główne szukasz. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 437 kalorii. Ten przepis służy 12. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, mielonej wołowiny, mąki kukurydzianej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Beefy Noodle Bake, Beefy Nacho Crescent Bake, oraz Beefy Sour Cream Noodle Bake.
Instrukcje
Na dużej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, aż nie będzie już różowy; odcedzić i odstawić. W dużej misce ubić jajka, kukurydzę, mleko i olej.
Połączyć mąkę kukurydzianą, mąkę, proszek do pieczenia i sól; dodać do mieszaniny jaj i dobrze wymieszać.
Wlać połowę ciasta do nasmarowanego 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia.
Posypać 2 szklanki sera; top z wołowiny, cebuli i jalapenos.
Posypać pozostałym serem; top z pozostałym cieście.
Piec w temperaturze 350° przez 55-60 minut, aż wykałaczka włożona do polewy z chleba kukurydzianego wyjdzie czysta.
Podawać na ciepło. Przechowywać w lodówce wszelkie resztki.
Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz
Chili działa bardzo dobrze z Cavą, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava]()
Jaskinie Roger Goulart Gran Reserva Cava
Wina wykorzystywane do produkcji cava są wybierane z wielką starannością i podlegają okresowi leżakowania wynoszącemu co najmniej cztery lata. Po 24 miesiącach – i raz w roku – dojrzewające butelki poddawane są technice déplacé, która polega na wytrząsaniu butelek w celu homogenizacji drożdży i uzyskania większej ekstrakcji pod względem ich aromatycznego i smakowego potencjału w ciągu ponad 48 miesięcy leżakowania. Rezultatem jest delikatna cava o jasnożółtym zabarwieniu, jasnych złotych odcieniach i niesamowitym blasku, a także ciekawe, złożone i mocne bukiety.Mieszanka: 60% Xare-lo, 20% Macabeo i 20% Parellada