Beef Lombardi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny Lombardi. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.72 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, sól, mieloną wołowinę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Szparagi z wołowiną zawijane w Garlicky-idealna przystawka dla miłośników wołowiny, Rolada wołowa (Niemieckie Roladki wołowe Nadziewane ogórkami i boczkiem), oraz Slow-Cooker Włoskie kanapki z wołowiną lub wołowina Pepperoncini.
Instrukcje
Przygotuj makaron jajeczny zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
W międzyczasie posypać mieloną wołowinę 1 1/4 łyżeczki. sól i włoskie przyprawy. Gotować wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 5 do 6 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Wymieszać w koncentracie pomidorowym i gotować 2 minuty; wymieszać pomidory, 1/2 szklanki wody, a pozostałe 1/4 łyżeczki. sól; zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 8 minut.
Kuchenka mikrofalowa serek w kuchence mikrofalowej bezpieczne Miski na wysokie 20 sekund. Wymieszać z kwaśną śmietaną i zieloną cebulą. Wymieszać mieszankę z serem śmietankowym do gorącego gotowanego makaronu.
Umieść mieszaninę makaronu na dnie lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 11 x 7 cali. Wierzch wymieszać z wołowiną; posypać rozdrobnionym włoskim serem.
Piec w 350 przez 25 minut lub aż gorące i bąbelkowe.
Uwaga: aby rozjaśnić, zastąp niskotłuszczową lub beztłuszczową kwaśną śmietanę i ser o obniżonej zawartości tłuszczu o 2%.