Bdukes Lima fasola, kapusta i wędzona kiełbasa
Fasola Bdukes Lima, kapusta i wędzona kiełbasa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 615 kalorii, 31g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 10 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka szynki, mielony pieprz, pomidory w puszkach i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kiełbasa Wędzona Z Grilla I Fasolka Lima, Zupa pomidorowo-kapuściana z fasolką Lima, oraz Fasola Lima z kiełbasą wieprzową dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku, połączyć fasolę lima, szynki, woda, kapusta i masło. Doprawić solą, pieprzem i czosnkiem w proszku. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i ustawić pokrywkę na górze, ale pozostawić pęknięcie na parę. Gotować na wolnym ogniu przez 1,5 godziny.
Zdejmij pokrywkę, dodaj pomidory i kiełbasę; Duś z pokrywką, aż fasola będzie całkowicie miękka, 15 do 20 minut.