Batony Żurawinowe

Batony Żurawinowe
Batony żurawinowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 15 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 342 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz masło, żurawinę, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 17%. Spróbuj Batony Z Orzechami Żurawinowymi, Batoniki Żurawinowe, oraz Batony Żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu połącz żurawinę, biały cukier i wodę. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż wszystkie żurawiny pękną, a mieszanina jest gęsta, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Zdjąć z ognia i odstawić do ostygnięcia.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową, roztopione masło i jajka. Wymieszać z owsem, brązowym cukrem, imbirem i cynamonem. Odstawić około 1 1/2 szklanki mieszaniny, a resztę rozprowadzić na dnie naczynia do pieczenia 9x13 cali. Pakuj w dół, aby utworzyć solidną skorupę, uzyskując ją tak równomiernie, jak to możliwe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
CynamonCynamon
MasłoMasło
ImbirImbir
JajkoJajko
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Rozprowadzić schłodzoną mieszankę żurawinową na skórce. Uszczypnij kawałki pozostałej mieszanki i umieść równomiernie na warstwie żurawiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż góra będzie lekko rumiana. Ostudzić na patelni przez około 40 minut przed pokrojeniem w batony.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia1
Magazyn