Batony Z Kremem Cytrynowo-Malinowym

Batony Z Kremem Cytrynowo-Malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj batony z kremem cytrynowo-malinowym. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 126 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać betty lemon ciasto mix, jajka, konfitury maliny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Batony Z Kremem Cytrynowo-Malinowym, Borówkowe (i malinowe) batoniki Streusel z nadzieniem cytrynowo-kremowym, oraz Batony Cytrynowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzewający 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Smar dno tylko z patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać ciasto mix, masło i jajka z łyżką, aż dobrze wymieszane. Palcami posypanymi mąką wcisnąć równomiernie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PatelniaPatelnia
3
Piec 14 do 18 minut lub aż światło złoty brąz i wykałaczka włożona w centrum wychodzi czysty. Fajne 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
Równomiernie rozprowadzić konfiturą. Fajne 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
W średniej misce, beat twarogu i mleka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
W rondlu 1-ćwiartkowym rozpuścić białą czekoladę na małym ogniu, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
7
Dodać ciepłą roztopioną białą czekoladę do mieszanki serków śmietankowych; ubić na średniej prędkości, aż do uzyskania kremowej masy (mieszanina może wyglądać na lekko zsiadłą). Ostrożnie rozprowadzić na konfiturach. Przechowywać w lodówce około 1 godziny lub do zestawu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Serek śmietankowySerek śmietankowy
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Na wierzch posypać cukrem pudrem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn