Batony Z Białej Czekolady Żurawinowej
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać białej czekolady żurawiny warstwy barów spróbować. Ten przepis służy 16 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, żurawiny, mleka skondensowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki Z Białej Czekolady, Biała Czekolada, Żurawina, Malina Ciasto Warstwowe, oraz Ciasto Z Białej Czekolady Z Nadzieniem Żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. linia 9-calowy kwadratowy patelni z folii ciężkich. Folię spryskać sprayem do gotowania.
W robocie kuchennym lub blenderze umieść płatki. Przykryć; przetworzyć do drobnego rozdrobnienia płatków. W średniej misce zmiksować pokruszone płatki z roztopionym masłem. Naciśnij w dolnej części patelni.
Mleko skondensowane zalać mieszanką okruchów. Top równomiernie z białej wanilii pieczenia chipsy, suszone żurawiny i pekan.
Piec 28 do 33 minut lub do góry jest złoty kolor. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku prętów pokrój na 4 rzędy o 4 rzędy.