Batony Owsiane Podstawowe
Podstawowe batony owsiane mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać ekstrakt z migdałów, masło, gotowanie owsa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Na Blasku Podstawowe Płatki Owsiane Kwadraty, Podstawowe Paski Siedmiowarstwowe, oraz Batoniki Z Dżemem Owsianym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C).
Mieszaj owies w podstawowe ciastko
Mix. Lekko ubić jajko i dodać do mieszanki. Roztopić masło lub margarynę na małym ogniu i wymieszać.
Dodaj zimną wodę, ekstrakt z wanilii i migdałów.
Łyżka do nasmarowanej patelni 13 x 9 cali.
Piec około 30 do 35 minut, aż top będzie złoty. Ostudzić i pokroić w kratki.