Batony Deserowe

Batony Deserowe
Deser bary może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 414 kalorii, 3G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz masło, dżem malinowy, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batoniki Deserowe Mini-Jajeczne, Batoniki Deserowe Z Dyni, oraz Batoniki Deserowe Z Dyni.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Zmiksować żółtka. Stopniowo wymieszaj mąkę, aby uformować ciasto. Lekko posmarowanymi mąką dłońmi wciśnij połowę ciasta na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MasłoMasło
KremKrem
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
3
Rozprowadzić równomiernie dżemem malinowym. Spłaszczyć kawałki pozostałego ciasta i umieścić je na Malinowej warstwie, aby pokryć wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
MalinyMaliny
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
CiastoCiasto
4
Piec 30 minut w rozgrzanym piekarniku, aż lekko się zrumieni. Lekko ostudzić przed pokrojeniem w pręty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn