Batoniki z otrębów pszennych do żucia mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 171 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz otręby owsiane, syrop kukurydziany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 58 powiedziało, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batoniki Musli Do Żucia, Batoniki Musli Do Żucia, oraz Batoniki Musli Do Żucia dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia A 9×13 cala metalowa patelnia z nonstick foil.In miska do mieszania, wymieszać masło, syrop kukurydziany, masło orzechowe, brązowy cukier, wanilia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)
Dietetyczna Soda Kremowa
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać owies, otręby pszenne i otręby owsiane i dobrze wymieszać, a następnie wymieszać z kawałkami czekolady.Naciśnij mieszaninę do wyłożonej patelni i piec przez 15 do 20 minut.