Batoniki Marchewkowo-Rodzynkowe
Marchewkowe batoniki z rodzynkami to bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 48 i kosztuje 15 centów za porcję. Jeśli masz betty rich & creamy creamy cheese lukier, betty carrot Cake mix, rodzynki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa, Sałatka Marchewkowo-Rodzynkowa, oraz Bułeczki Marchewkowo-Rodzynkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Tłuszcz i mąka dno i boki 15x10x1-cala patelni, lub spryskać sprayem do pieczenia z mąką.
W dużej misce, wymieszać ciasto mix, olej, woda i jajka z łyżką. Wymieszać z rodzynkami i orzechami.
Rozprowadzić równomiernie na patelni metalową szpatułką lub nożem obiadowym.
Piec 20 do 24 minut lub aż bary wiosna z powrotem po dotknięciu lekko w centrum. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Posmarować lukrem. W przypadku prętów pokrój w 8 rzędów na 6 rzędów. Przechowywać luźno przykryte.