Batoniki Jagodowe
Blueberry Crumb Bars może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 266 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, jagody, skracanie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 886 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Batoniki Jagodowe, Batoniki Jagodowe, oraz Batoniki Jagodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średniej misce wymieszać 1 szklankę cukru, 3 szklanki mąki i proszek do pieczenia.
W razie potrzeby wymieszać z solą i cynamonem. Użyj widelca lub noża do ciast, aby zmiksować skracanie i jajko. Ciasto będzie kruche. Na przygotowaną patelnię wkleić połowę ciasta.
W innej misce wymieszaj cukier i skrobię kukurydzianą. Delikatnie wymieszać z jagodami.
Posypać mieszankę jagodową równomiernie na skórce. Pozostałe ciasto pokruszyć na warstwie jagód.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 45 minut, lub aż top będzie lekko brązowy. Ostudzić całkowicie przed cięciem na kwadraty.