Batoniki Cukiniowo-Marchewkowe
Batoniki z cukinią i marchewką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, wanilia, betty carrot Cake mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki Z Cukinią Chudy Marchew, Monety Cukinia ' N ' Marchew, oraz Muffinki Marchewkowe Z Cukinią dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii 15x10x1-calowy patelni z pergaminem lub sprayu sprayu do gotowania. W dużej misce, wymieszać razem składniki bar aż dobrze wymieszane.
Piec 15 do 20 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
W dużej misce, ubić razem składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. W razie potrzeby dodaj więcej mleka, aby uzyskać konsystencję do smarowania.
Rozłożone na chłodzonych prętach.
Pokroić w 2x1-calowe paski.
Dekoruj malinami i liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.