Batoniki Cukiniowo-Marchewkowe

Batoniki Cukiniowo-Marchewkowe
Batoniki z cukinią i marchewką mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 60 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 84 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać mleko, wanilia, betty carrot Cake mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Batoniki Z Cukinią Chudy Marchew, Monety Cukinia ' N ' Marchew, oraz Muffinki Marchewkowe Z Cukinią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. dno linii 15x10x1-calowy patelni z pergaminem lub sprayu sprayu do gotowania. W dużej misce, wymieszać razem składniki bar aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Rozprowadzić na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec 15 do 20 minut lub aż złoty brąz i wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty. Ochłodzić całkowicie, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
4
W dużej misce, ubić razem składniki lukier z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż gładka. W razie potrzeby dodaj więcej mleka, aby uzyskać konsystencję do smarowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Rozłożone na chłodzonych prętach.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Pokroić w 2x1-calowe paski.
7
Dekoruj malinami i liśćmi mięty. Przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
MalinyMaliny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje60
Ocena Zdrowia0
Magazyn